Custom software

Wil je custom software die precies is gemaakt voor jouw wensen? Heb je maatwerk software nodig die je overal kan benaderen?

Voor de realisatie van een website of webshop kan je natuurlijk bij ons terecht. Maar wat als je een geniaal idee op software gebied hebt wat nog niet bestaat? Of dat die software die je gebruikt net niet doet wat je graag wil? Of dat je bepaalde processen binnen je organisatie wilt automatiseren? Dan is een maatwerk web-applicatie misschien wel een ideale oplossing. Wij ontwikkelen maatwerk software dat naadloos aansluit bij jouw wensen.

Een applicatie afgestemd op jouw bedrijf

Een maatwerk webapplicatie heeft als doel het werk zo eenvoudig mogelijk te maken of jouw klant de optimale service te bieden. Elk bedrijf is uniek en de custom software oplossing die wij bieden is dat zeker.

Omdat elk bedrijf uniek is het moeilijk om een bestaande applicatie te gebruiken die aansluit bij de processen en wensen. Je bedrijfsvoering aanpassen op bestaande software is een optie maar niet altijd wat je wilt. Dit omdat je niet graag afstapt van je bedrijfsvoering of je klanten net de service niet kan bieden.

Het is dan interessanter om webapplicatie op maat te laten bouwen. Een applicatie die bijvoorbeeld zorgt voor het stroomlijnen van je bedrijfsvoering. Het automatisch omzetten van gegevens en leesbaar maken in een grafische weergave. Of het koppelen van webshops aan diverse boekhoudprogramma’s.

De werkwijze waar jij blij van wordt:

  • Eerst is het belangrijk om duidelijk te krijgen wat je echt nodig bent. Vanuit daar gaan we denken aan een applicatie.
  • De functionaliteiten worden verder uitgedacht en in een ontwerp gepresenteerd.
  • Na afstemming gaan we de applicatie daadwerkelijk bouwen.
  • Jij kan aan de slag om de applicatie continu te bekijken en te testen.
  • Zodra de applicatie volgens afspraak functioneert ronden we af en kan de applicatie gebruikt worden.