Websites

Een professionele website is de basis van online succes en rendement.

Welk type ondernemer je ook bent, wij helpen je graag verder. Ben jij een startende ondernemer en op zoek naar een nieuwe website of webwinkel? of juist een ondernemer die op zoek is om je positie online te verbeteren? Wij helpen je een om nieuwe website te ontwikkelen en je website online succesvol te krijgen.

Bel Datasculpt
Design

Een ontwerp dat voldoet aan jouw merkidentiteit kan al een groot verschil maken.

Niet alleen hoe het eruit ziet is belangrijk. De bezoeker moet ook snel zijn doel bereiken en contact opnemen of iets kopen. We noemen dat conversie en conversie betekent rendement 🙂 Binnen het ontwerpvoorstel wordt natuurlijk altijd rekening gehouden waar je bedrijf voor staat. Dit gaat van huisstijl tot aan de doelgroep die je wilt benaderen.

Perfect ogende websites

Het ontwerpvoorstel wordt omgezet naar een website. Dit kan ontwikkeld worden op basis van het WordPress CMS systeem. Mochten je wensen heel specifiek zijn dan kan het ook volledig op maat ontwikkeld worden.

Onze websites worden op maat ontwikkeld zonder het gebruik van bestaande thema’s. Dit maakt jouw website dan ook uniek. Daarnaast zijn onze websites veel sneller en dat scoort nou eenmaal lekker in Google. En niet geheel onbelangrijk het beheren van jou content blijft eenvoudig.

Waarom kiezen voor een website gemaakt door Datasculpt?

  • Bouwen van professionele en innovatieve websites
  • Een passend ontwerp op basis van jouw merkbeleving
  • Alle mogelijkheden om bovenaan in de zoekmachines te komen
  • Mogelijkheid tot maatwerk of uitbouw van bestaande functionaliteiten
  • Gebruiksvriendelijk ingericht WordPress CMS systeem
  • Unieke WordPress of maatwerk inrichting waarbij je altijd super simpel je eigen website kan beheren

Mobile

Wil je jouw website ook super kunnen bedienen via een mobiel?

De meeste bezoekers vindt je website via een mobiel. Hoe vervelend is het dan dat ze niet die ene bestelknop of een telefoonnummer kunnen vinden? Of dat het gewoon niet logisch werkt? Daarom is gebruikersinteractie belangrijk en zorgt aandacht voor resultaat. We ontwikkelen gericht op mobiel gebruik en nemen je mee in de interacties zoals een bezoeker deze ervaart.

Altijd op de hoogte van je bezoekers maar ook van de opbrengsten?

Elke website wordt standaard door ons opgeleverd met een Google Tag Manager en Google Analytics. Hiermee kan je zien hoe je website presteert en op welke manier de bezoeker tot een contactmoment of aankoop komt. Meten is weten en daarmee zijn we dan ook in staat om je verder te begeleiden met online marketing.