Webshop

Heb je een uniek product dat je online wilt aanbieden?

Een effectieve en gerichte webshop die meer dan rendabel is. Dat is het doel van iedere online ondernemer.

Heb je een uniek product dat je online wilt aanbieden? Of heb je een fysieke winkel en wil je deze producten ook graag online aanbieden? Dan kan een webshop een goede start of aanvulling zijn.

Design

Op maat ontwikkelde en ontworpen webshops

Gelijk aan de bouw van een website start het succes van je webshop al bij het ontwerp. Binnen dit ontwerp op basis van je huisstijl speelt er bij het realiseren van een webshop ook je doelgroep en je kernwaarden mee. Maar ook de locatie binnen een pagina voor het aanbieden van je producten en/of de kleurkeuze van de “plaats in de winkelmand” knoppen spelen een belangrijke rol. Je uiteindelijke doel van een webshop is de aanvulling te zijn voor jouw fysieke winkel of het wereldwijd aanbieden van je unieke producten.

Onze webshops worden op maat ontwikkeld zonder het gebruik van bestaande thema’s. Op deze manier blijft jou webshop veilig en snel. En het beheren van jou content en producten blijft eenvoudig.

Waarom een webshop van Datasculpt?

  • Een slimme keuze, gericht op de toekomst
  • Koppelingen met Mollie en nog veel meer
  • Online producten verkopen waar ook ter wereldwijd en op alle apparaten
  • Snel en eenvoudig je webwinkel beheren via WooCommerce
  • Producten aanbieden in Google Shopping

Minder werk en meer geautomatiseerd?

Je producten online aanbieden is natuurlijk leuk. Helemaal als het succesvol is. Alleen om dat goed op orde te krijgen kost het veel tijd en aandacht. Hierbij moet je denken aan het bijhouden van voorraad, facturen aanmaken en verzendlabels aanmaken. Deze processen kunnen ook geautomatiseerd worden.

Mollie betaalsysteem

Door gebruik te maken van het betaalsysteem Mollie kan je de bezoeker stimuleren om over te gaan tot verkoop. Dit door het afrekenen van de bestelling te simpel te houden en te laten betalen door herkenbare betaalmethodes, zoals iDeal, Klarna achteraf betalen, PayPal en creditkaart.

Koppeling met boekhoudpakketten

Gebruik je online boekhoudsoftware? Door je webwinkel te koppelen met de software kan de voorraad worden gekoppeld en binnenkomende orders automatisch worden ingelezen. Op deze manier hoef je niet alles handmatig te doen.