Software

Software op maat

Heb je behoefte aan software die perfect past bij jouw wensen? Wil je software die overal toegankelijk is?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor het bouwen van websites en webshops. Heb je een briljant software-idee dat nog niet bestaat? Werkt de huidige software net niet zoals je wilt? Of wil je processen in je organisatie automatiseren? Overweeg dan een maatwerk webapplicatie.

Bellen!

Maatwerk voor jouw bedrijf

Met een maatwerk (web)applicatie maken we jouw werk gemakkelijker en bied je klanten de beste service. Jouw bedrijf is uniek, en onze softwareoplossing daarom ook. Bestaande software sluit vaak niet naadloos aan bij je bedrijfsprocessen. Je wilt je bedrijfsvoering niet aanpassen aan de software. Dat hoeft ook niet. (web)applicaties kunnen namelijk op maat ontwikkeld worden en doen precies doet wat jij nodig hebt.

Welke mogelijkheden zijn er?

Wanneer je software laat ontwikkelen voor je bedrijf dan kan het eigenlijk gerealiseerd worden voor elk bedrijfsproces. Denk hieraan het stroomlijnen van informatie voor de dagelijkse gang van zaken. Zoals urenregistraties en werkbonnen. Maar denk ook aan het uitlezen van machines en het verzamelen van deze data in eenvoudig en overzichtelijke grafieken. Of het koppelen van bestaande software met elkaar of aan een nieuw programma. Alle data bij elkaar verzamelen en operationeel op sturen? Dat kan ook. We maken hiervoor vaak klantspecifieke portalen.

Onze werkwijze; Stap voor stap!

In eerste instantie is het noodzakelijk om te bepalen wat er echt nodig is. Hierbij doelen we absoluut niet op technische onmogelijkheden. Die zijn er bijna nooit. Maar waar het wel om gaat is dat je een softwareoplossing krijgt waar jouw bedrijf ook van gaat groeien.

We houden onze software liever zo simpel mogelijk zodat jij het eenvoudig kan gebruiken. Dit heeft daarnaast ook voordelen op het gebied van onderhoud.

De stappen op een rijtje

  • Bepaal eerst wat je echt nodig hebt.
  • Wij denken mee en presenteren een ontwerp.
  • Na jouw akkoord bouwen we de applicatie.
  • Test de applicatie continu en geef feedback.
  • Na goedkeuring neem je de applicatie in gebruik.

Maak het verschil met maatwerk

Wil je software die jou niet in de steek laat en precies doet wat jij wilt? Kies dan voor een op maat gemaakte webapplicatie. Verbeter je dienstverlening en maak het verschil in jouw markt. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap naar software die werkt voor jou. Wij zijn er klaar voor ūüėČ