Managed IT

Iedereen wordt steeds afhankelijker van zijn of haar ICT omgeving. Je merkt het vooral wanneer het niet werkt. Waarschijnlijk kan jij hierover mee praten. Je wilt thuis of op kantoor altijd je bestanden kunnen benaderen. Op je laptop maar ook op je mobiel. De ICT diensten moeten goed functioneren en al helemaal geen storingen vertonen.

De ICT is altijd aan het veranderen. Elke dag zijn er nieuwe updates voor je pc, laptop, servers maar denk ook aan mobiele apparaten. Daarnaast komen er dagelijks orders bij jullie binnen, deze orders worden vervolgens opgeslagen op een server, maar wat als de schrijf van deze server niet functioneert? Dan kan zelfs de productie stil komen te liggen. Iets dat je graag had willen voorkomen. Met de nodige ergernissen als gevolg. En dat terwijl het echt niet nodig is.

Waarom kiezen voor managed IT?

  • Al je apparatuur altijd voorzien van de laatste updates
  • Antivirus en backups automatisch ingeregeld
  • Centraal regelen van al je ICT zaken

Een ICT-omgeving is meestal zeer omvangrijk. Werkplekken, onderlinge verbindingen, de verbinding met het internet, etcetera, het kan behoorlijk onoverzichtelijk worden. Door onze ICT inrichting en beheer neemt dit jullie een hoop werk en zorg uit handen. Met onze professionele ondersteuning, vakkennis en jarenlange ervaring realiseren wij voor jouw organisatie een betrouwbare en veilige ICT-omgeving waar je zo weinig mogelijk omkijken naar hebt.

Microsoft 365 als oplossing?

Met Microsoft 365 als het centrale punt van je IT omgeving is het werk op kantoor productiever en efficiënter. Je lift gelijk mee met de laatste ontwikkelingen in Microsoft 365 en Microsoft Teams.

Deze vertrouwde applicaties Word, Excel, Powerpoint en Outlook zijn allemaal onderdeel van Microsoft Office 365. Volledig aangeboden in de cloud. Waarbij samenwerken met je collega’s veilig, efficiënt en productief wordt. Hoe fijn is het om te kunnen samenwerken en tegelijkertijd deze applicaties en al je documenten te benaderen op je laptop of smartphone. Bij een klant op locatie of een combinatie hiervan. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.

  • Je werkt in de cloud. Altijd en overal je applicaties en bestanden te benaderen
  • Digitaal gelijktijdig samenwerken
  • Veilig bestanden delen met je collega’s en klanten
  • Altijd voorzien van de laatste Microsoft Office 365 updates

Efficiënter samenwerken

Zin om als organisatie efficiënter te werken en als team bestanden te delen en samenwerken? Ga voor Microsoft Office 365. Het centrale punt van je ICT omgeving.

Automatisch al je bestanden opgeslagen in de cloud. Gelijktijdig met een collega binnen het hetzelfde bestand werken of gebruik maken van Teams. Productief samenwerken met iedereen binnen je organisatie. Allemaal voordelen van Microsoft 365 om meer uit je werkdag te halen.

Samenwerken in Microsoft Teams

Samenwerken begint met een team. Niet alleen verschillende teams binnen je organisatie maar ook met Teams van Microsoft. Microsoft Teams is volledig geïntegreerd binnen je Microsoft 365 omgeving. De bestanden die je maakt in bijvoorbeeld Word of Excel kan je heel snel delen. Dit scheelt heen en weer mailen. Maak gebruik van de chat functie om snel wat te overleggen met een collega. Of maak een groepschat aan met meerdere collega’s. Liever persoonlijker? Ook dat kan door de video(bellen) functionaliteit.

Op deze manier breng je het gehele team met elkaar in contact en blijft iedereen op de hoogte van de laatste informatie betreffende jullie organisatie.